Krabbfiske

Vi drar och agnar tre krabbtenor som ligger på omkring 20 meters djup. Det är i princip samma typ av burar som vi använder för hummerfisket. Det finns gott om krabbor så ingen behöver bli besviken på fångsten. De är stora, vackra rödbruna krabbtaskor som kommer upp ur djupet. En riktig delikatess på matbordet. Fångsten kan du köpa med dig hem. Vi kokar om du önskar det hellre än levande. Turen tar omkring 2 timmar Helst ska vi inte vara mer än 6 ombord.

Kräftfiske

Vi drar och agnar 12 kräftburar som är sammanlänkade. Ett intressant fiske som i bästa fall kan resultera i ett tjog vackra ljusröda havskräftor. I sämsta fall får vi lämna fiskeplatsen med några enstaka kräftor. Turen tar omkring 1,5 - 2 timmar. Helst ska vi inte vara fler än 6 ombord.

Makrillfiske

Vi går ut i tidig morgonstund eller eftermiddagstid för att med två släpdörjar fiska makrill. Väder och vind bestämmer var vi kan fiska. Vi kan även försöka meta makrill. Den som har egna fiskeredskap får naturligtvis använda dem. Tid för fisket och antal deltagare avtalas vid bokningstillfället.

C/O P.L.